Met puike wijkbijdrage en geslaagde voorronde

Twitter @Telstar_TIDW

Bulldozers denderen als eerste finale Street League binnen!

Het team FC Bulldozers hebben hun wijkbijdrage in het kader van de Street League op prima wijze ingevuld. Zij hebben een middagje meegedraaid in het W.F. Vissershuis in IJmuiden. Omdat het team ook prima heeft gepresteerd in de voorronde, denderen de Bulldozers nu als eerste team de finale op 28 oktober binnen.

Speciaal voor deze gelegenheid was er voor de bewoners van het Vissershuis een Oud-Hollandse spelletjesdag georganiseerd, waarbij de vijf spelers Thijs Bakker, Luuk Van Drunen, Daan van Drunen, Jordi Sip en Mikael Schilling goed konden helpen.Een mooie ervaring voor zowel deze binken als voor de bewoners van het verzorgingshuis in IJmuiden. Enthousiast en fanatiek werden spelletjes zoals bowlen, sjoelen, darten en ringgooien gespeeld en waar nodig konden de jongens helpen en meedoen.

Secretaris Jan Hinloopen van Telstar Thuis in de Wijk was enthousiast over deze wijkbijdrage, die precies past bij de doelstelling om ontmoeting tussen generaties en daarmee de leefbaarheid in de buurt te verhogen. Hij kende de Bulldozers dan ook de hoogst mogelijke score toe voor hun originele activiteit.

Aangezien de Bulldozers daarnaast ook gedeeld eerste werden bij het voetballen in hun voorronde op het Homburgplantsoen, zien we deze jongens zeker terug in de finale van de Telstar Street League 2016 op 28 oktober in het Rabobank IJmond Stadion! Welke teams volgen?