Aftrap nu op 21 september in Velserbroek, overige data ongewijzigd

Twitter @Telstar_TIDW

Voorronde Telstar Street League in Zeewijk verzet naar 12 oktober

De voorronde van de Telstar Street League op het Cruijff Court in IJmuiden-Zeewijk is verzet van woensdag 14 september naar woensdag 12 oktober. De data van de andere voorrondes blijven gelijk, net zoals de finale op vrijdag 28 oktober in het stadion van Telstar.

Dat betekent dat de aftrap van het straatvoetbaltoernooi, die wordt verricht door oud-Telstarspeler en ex-international Ruud Geels en Michiel Dussel van sponsor Van Mossel Peugeot, ook wordt verplaatst. Deze aftrap is nu een week later, op woensdag 21 september om 17 uur bij de voorronde aan de Wieringer Aak in VelserbroekDe andere voorrondes van de Telstar Street League zijn op 28 september op het Homburgplantsoen in IJmuiden, op 5 oktober op het veldje Dijkzigtlaan/Delftplein in Haarlem-Noord (op de grens met Santpoort) en dus op 12 oktober op het Cruijff Court in IJmuiden-Zeewijk. Aanvang telkens om 17 uur. De finaleronde is op 28 oktober in het Rabobank IJmond stadion van Telstar, voorafgaande aan de thuiswedstrijd van de Witte Leeuwen tegen Jong PSV.

De jongens- en meisjesteams van 12 tot 16 jaar kunnen die finales halen door zowel goed te voetballen als door een nuttige wijkbijdrage te leveren. Zie voor meer informatie en inschrijving www.telstatstreetleague.nl en Facebook.com/TelstarStreetleague of ga naar de buurtsportcoach bij jou in de buurt.