Voorrondes in IJmuiden, Velserbroek, Santpoort en Haarlem, finale in stadion

Twitter @Telstar_TIDW

Doe mee met de Telstar Street League!


Deze maand gaat de Telstar Street League weer van start. Dit is een spectaculair voetbaltoernooi voor jongens én meisjes van 12 tot 16 jaar, dat bovendien de leefbaarheid in de wijken bevordert. Er zijn voorrondes in de verschillende wijken, dit jaar ook in Santpoort/Haarlem-Noord. De finale is op 28 oktober inhet Rabobank IJmondstadion van Telstar.

Inschrijving is gratis en kan bij de buurtsportcoaches of via www.telstarstreetleague.nl. Het evenement is een initiatief van de maatschappelijke stichting Telstar Thuis in de Wijk en wordt samen met de club Telstar, de gemeente Velsen, het jongerenwerk van Stichting Welzijn Velsen, Buurtsport en SportSupport georganiseerd. Belangrijke sponsor is Van Mossel Peugeot.Vier voorrondes

De voorrondes voor de Telstar Street League 2014 zijn op vier woensdagen en beginnen steeds om 17 uur. Op 14 september op het Cruijff Court in Zee- en Duinwijk, op 21 september aan de Wieringer Aak in Velserbroek, op 28 september op het Homburgplantsoen in IJmuiden en op 5 oktober op het voetbalveldje aan de Dijkzichtlaan/Delftplein op de grens van Santpoort-Noord en Haarlem. Voor eten en drinken wordt gezorgd, de deelnemers hoeven tussendoor niet naar huis. Spelers van Telstar zijn de scheidsrechters.

Wijkbijdrage en finale
Een team bestaat uit minimaal vijf en maximaal acht meisjes of jongens (niet gemengd). Deelnemers moeten op 1 september tenminste 12 jaar en nog geen 16 jaar oud zijn. Naast het voetballen, kunnen zij ook punten verdienen met een wijkbijdrage. Bijvoorbeeld door te helpen bij een buurtfeest of het schoonmaken van een plantsoen. Een team haalt alleen de finale als de wijkbijdrage ook daadwerkelijk is uitgevoerd. De finales zijn op 28 oktober in het Rabobank IJmond stadion, voorafgaande aan de wedstrijd van Telstar tegen Jong PSV.Mooie prijzen

Alle deelnemers krijgen periodekaarten voor wedstrijden van de Witte Leeuwen of Leeuwinnen. De finalisten krijgen bovendien een Telstarshirt. De winnende teams ontvangen seizoenkaarten en de felbegeerde Ruud Geels bokaal. Daarnaast zijn er prijzen voor de beste speler en speelster en is er een fair play prijs. Zie voor meer informatie www.telstarstreetleague.nl en Facebook.com/TelstarStreetleague of ga naar de buurtsportcoach bij jou in de buurt.