Vijf voorrondes in juni en juliTwitter @Telstar_TIDW

Schrijf je in voor de Telstar Street League

 

In juni gaat de Telstar Street League weer van start. Dit is een spectaculair voetbaltoernooi voor jongens én meisjes van 12 tot 16 jaar, dat bovendien de leefbaarheid in de wijken bevordert. Dit jaar zijn er maar liefst vijf voorrondes in de verschillende wijken in Velsen.

 

Inschrijving is gratis en kan bij de jongerenwerkers van Buurtsport of via internet. Het evenement wordt georganiseerd door de maatschappelijke stichting Telstar Thuis in de Wijk samen met het jongerenwerk, Buurtsport, SportSupport, Woningbedrijf Velsen en wooncorporatie Velison.


Vijf voorrondes
voorronde 01De voorrondes voor de Telstar Street League 2014 beginnen steeds om 17 uur. Op woensdag 4 juni op het Cruijff Court in Zee- en Duinwijk, op 11 juni aan de Crijnsenstraat in Santpoort, op 19 juni op het Stratingplantsoen in Velsen-Noord, op 25 juni op het Homburgplantsoen in IJmuiden en op 2 juli aan de Wieringeraak in Velserbroek. Voor eten en drinken wordt gezorgd, de deelnemers hoeven tussendoor niet naar huis. Spelers en speelsters van Telstar zijn de scheidsrechters. Naast de wedstrijden zijn er ook sportieve activiteiten te doen zoals 'gaten schieten' en 'hooghouden'.

Wijkbijdrage en finale

finale 01)Een team bestaat uit minimaal vijf en maximaal acht meisjes of jongens (niet gemengd). Naast het voetbal kunnen zij ook punten verdienen met een wijkbijdrage, zoals het helpen bij een buurtfeest of het schoonmaken van een plantsoen. Hoe origineler, hoe beter. Een team haalt alleen de finale als de wijkbijdrage ook daadwerkelijk is uitgevoerd. De finales zijn in september of oktober in het Tata Steel stadion, voorafgaande aan een wedstrijd van Telstar. Iedereen van 12 tot 16 jaar mag meedoen, deelname is gratis.Mooie prijzen
Alle deelnemers krijgen periodekaarten voor wedstrijden van de Witte Leeuwen of Leeuwinnen. De finalisten krijgen bovendien een Telstar Thuis in de Wijk voetbaltenue. De winnende teams ontvangen seizoenkaarten en de felbegeerde Ruud Geels bokaal. Daarnaast zijn er prijzen voor de beste speler en speelster en is er een fair play prijs. Zie voor alle informatie en inschrijving www.telstarstreetleague.nl en Facebook.com/TelstarStreetleague


finale 01