Telstar Thuis in de Wijk presenteert zich tijdens Nationale Sportweek

Clinic, tientjesdoel en wedstrijdshirts

 

De Nationale Sportweek is wat Telstar en onze stichting betreft niet ongemerkt voorbij gegaan. Op donderdagmiddag 24 april en vrijdagmiddag 25 april presenteerden wij ons in twee wijken. En op vrijdagavond prijkte Telstar Thuis in de Wijk op het shirt van de Witte Leeuwen tijdens hun slotwedstrijd tegen Jong-Twente.

 

Telstarspelers op het Gijzenveltplantsoen
Vijf Witte Leeuwen waren op donderdagmiddag aanwezig op het Gijzenveltplantsoen in IJmuiden. In het kader van de Nationale Sportweek in Velsen voetbalden zij daar met kinderen uit de buurt op het voetbalveldje. Tegelijkertijd werd op het plantsoen gevolleybald en getennist. Na afloop gingen de Witte Leeuwen met een paar jongeren op de foto.


 

 

Een doel voor en tientje
Met een welgemikt schot verschalkte voormalig topvoetballer Ruud Geels, tegenwoordig lid van ons Comité van Aanbeveling, keeper Roberto Schilvis. Daarmee opende hij vrijdagmiddag 24 april in Velsen-Noord het eerste 'doel voor een tientje'.

Telstar Thuis in de Wijk heeft met een donatie ook bijgedragen aan dit goede doel in de wijk en zorgde daarnaast voor de feestelijke ingebruikname. Na het openingsdoelpunt van Geels waren de buurtkinderen aan de beurt. Wie scoorde tegen Roberto, eerste keeper van FC Velsen-Noord, kreeg een toegangskaartje voor de wedstrijd die Telstar die avond tegen Jong-Twente speelde. Dat lieten de talrijk aanwezige jonge voetballers zich geen twee keer zeggen.

Op de rug van de Witte Leeuwen
Tijdens de laatste competitiewedstrijd van Telstar prijkte de naam van onze stichting op de rug van het wedstrijdshirt. Het legde de Witte Leeuwen geen windeieren, want zij wonnen in een aantrekkelijk duel met 2-1 van Jong FC Twente.