Spelletjesmiddag levert 133 euro op voor KiKa

FC Naamloos verricht eerste wijkbijdrage in 2013

 

De eerste wijkbijdrage van de Street League 2013 is een feit. FC Naamloos uit Santpoort, dat op 19 juni deelnam aan de voorronde in Velserbroek, heeft zijn wijkbijdrage vier dagen later al uitgevoerd. De teamleden uit groep 8 van de Bosbeekschool bedachten een originele spelletjesmiddag, die bovendien geld opleverde voor KiKa (Kinderen Kankervrij).

 

   

 

De spelletjesmiddag vond zaterdag 22 juni plaats en bestond uit zes onderdelen, variërend van zaklopen tot penaltyschieten.  Kinderen van 7 tot 12 jaar konden hieraan deelnemen. Daarnaast waren er loten te koop. De teamleden van FC Naamloos hadden voor mooie prijzen gezorgd, beschikbaar gesteld door niet minder dan tien winkeliers uit Santpoort-Noord.

 

Vooraf was er door het team een mooie poster gemaakt, die op diverse scholen was opgehangen. Dit zorgde voor bijna veertig deelnemers op het veldje aan de Wulverderlaan. Het werd een erg gezellige en zeer geslaagde middag. De loterij leverde in twee uur tijd maar liefst 133 euro op! Dit bedrag komt ten goede aan KiKa.

 

Alle teamleden van FC Naamloos waren aanwezig, er was zelfs een extra vriend mee gekomen en om te helpen bij de zes spelonderdelen. Woonconsultent Marian Hulsberge van Kennemerhave vond de wijkbijdrage origineel, prima uitgevoerd en succesvol. Zij kon daarom niet anders dan het team onder leiding van Gus van Zuuk het maximale aantal van zes punten toe te kennen.

 

De organisatie van Telstar Street League feliciteert Gus, Thijs, Jort, Tijmen, Tom, Tom, Moreno, Max en extra lid Kai met dit prima resultaat. Wij zijn benieuwd hoe de andere teams het er vanaf zullen brengen met hun wijkbijdrage. FC Naamloos heeft zijn punten in ieder geval binnen en maakt daarmee volop kans op een finaleplaats!