Fanatiek spel tijdens voorronde Velserbroek

 

De voorronde in Velserbroek op woensdag 26 september is net als een week eerder in Zeewijk succesvol verlopen. Vijf teams streden voor een talrijk publiek fanatiek om de eer en de winst.

 

Voorronde Velserboek

 

De Telstar-coryfee├źn Piet van der Kuil en Ruud Geels, samen goed voor meer dan honderd interlands in Oranje, waren samen met Daan van Putten de scheidsrechters. De organisatie van deze voorronde lag in handen van Ad Otten van Buurtsport van Stichting Welzijn Velsen, in samenwerking met woningcorporatie Kennemerhave, Woningbedrijf Velsen en Telstar Thuis in de Wijk. Bijdragen waren er van de Rabobank Velsen e.o. en de gemeente Velsen.

 

Het toernooi werd uiteindelijk met overmacht gewonnen door FC Hond, gevolgd door het jonge team De Kippen. Toch is het niet zeker dat deze twee teams naar de finale op 19 oktober gaan. Dan zullen zij eerst hun wijkbijdrage moeten doen en ook daarmee voldoende punten moeten halen.

 

Volgende week woensdag 3 oktober is in Velsen-Noord de laatste voorronde. Dan doen er waarschijnlijk ook twee of drie meisjesteams mee.

 

Voorronde Velserboek