Nieuws


2019

01 juli 2019

Fanatieke voorronde Telstar Street League

Het ging er fanatiek, maar sportief aan toe, afgelopen woensdag 26 juni tijdens de voorronde van de Telstar Street League op het straatvoetbalveldje aan de Homburgstraat in IJmuiden. Vier jongensteams en drie meidenteams gingen in twee aparte poules de strijd aan voor een plek in de finaleronde.

Lees meer >>

21 mei 2019

Doe mee met de Telstar Street League!

Op 5 juni gaat de zevende editie van de Telstar Street League van start, het bijzondere straatvoetbaltoernooi voor jongens én meisjes van 12 tot 17 jaar van Telstar Thuis in de Wijk. In de verschillende wijken zijn er vijf voorrondes, de finale is na de zomer in het Rabobank IJmondstadion van Telstar.

Lees meer >>

2018

01 oktober 2018

Velsen-Noord grote winnaar Street League 2018

Op 28 september zijn de finalerondes van de Telstar Street League gespeeld. Na jarenlange overheersing van Zeewijk waren nu de teams uit Velsen-Noord de grote winnaars.

Lees meer >>

02 juli 2018

Cruijff Court feestelijk heropend

Het geheel vernieuwde Cruyff Court op het Pleiadenplantsoen in IJmuiden is op woensdag 27 juni op feestelijke wijze officieel heropend. Dit gebeurde met een zes tegen zes toernooi, Telstarspelers, de Telstar Street League, een wedstrijd van de jeugd tegen een politieteam, veel spelletjes, gezonde hapjes en drankjes en een officieel gedeelte.

Lees meer >>

18 juni 2018

Heropening Cruyff Court met voorronde Telstar Street League

Het Cruyff Court aan het Pleiadenplantsoen in IJmuiden-Zeewijk is grondig opgeknapt. Op woensdagmiddag 27 juni is de officiële en feestelijke heropening van het kunstgrasveld. Dit gaat gepaard met de nodige festiviteiten en uiteraard veel voetbal, waaronder een zes tegen zes  toernooi en een voorronde van de Telstar Street League.

Lees meer >>

23 april 2018

Doe mee met de Telstar Street League!

Op 13 juni gaat de zevende editie van de Telstar Street League van start, het bijzondere straatvoetbaltoernooi voor jongens én meisjes van 12 tot 17 jaar van Telstar Thuis in de Wijk. In de verschillende wijken zijn er vijf voorrondes, de finale is na de zomer in het Rabobank IJmondstadion van Telstar. Nieuw is dit jaar dat er twee leeftijdscategorieën zijn.

Lees meer >>

22 januari 2018

Help Thuis in de Wijk aan een donatie van ING Nederland

Onze stichting is geselecteerd voor een donatie van het ING Nederland fonds, dat initiatieven die zich inzetten voor de maatschappij een steuntje in de rug geeft. Help ons aan een zo hoog mogelijk bedrag door op Telstar Thuis in de Wijk te stemmen. Dat kan hier:

Lees meer >>

2017

19 oktober 2017

Haarlem scoort bij Telstar Streetleague

Voorafgaande aan de wedstrijd Telstar – FC Dordrecht is op vrijdag 13 oktober voor de zesde keer de eindronde gespeeld van de Telstar Streetleague. Met veel enthousiasme en fanatisme streden de jongens en meiden van 12 tot 16 jaar om de eer en de overwinning op het heilige kunstgras van het Rabobank IJmond Stadion in Velsen-Zuid.


Lees meer >>

10 september 2017

Finale Telstar Street League op 13 oktober

Op vrijdag 13 oktober wordt voorafgaande aan de wedstrijd Telstar – FC Dordrecht de finaleronde gespeeld van de Telstar Street League 2017, het bijzondere straatvoetbaltoernooi voor jongens én meisjes van 12 tot 16 jaar. In juni en juli zijn er op trapveldjes in de diverse wijken voorrondes gehouden, op 13 oktober treffen de beste teams elkaar in de eindronde in het Rabobank IJmond stadion.


Lees meer >>

16 juni 2017

Street League afgetrapt op Cruijff Court

Woensdagmiddag en -avond is de eerste voorronde van de Telstar Street League 2017 gespeeld op het Cruijff Court in IJmuiden. Na de officiële aftrap door Telstar-coryfee en ex-international Ruud Geels, gingen drie jongensteams en één meisjesteam de sportieve strijd met elkaar aan.
Lees meer >>

23 mei 2017

• Met extra activiteiten gericht op saamhorigheid, ontmoeting en leefbaarheid
• Vijf voorrondes, naast Velsen ook gericht op Beverwijk en Haarlem-Noord

Doe mee met de Telstar Street League!

De Street League is een straatvoetbaltoernooi met een maatschappelijk tintje en aan het einde wint het team uit Zeewijk. Deze variatie op een bekende uitspraak van de Engelse oud-international Gary Linneker (‘voetbal is elf tegen elf en uiteindelijk winnen de Duitsers’) is zeker van toepassing, want afgelopen vrijdag won FC Zeewijk voor de vijfde keer op rij de Telstar Street League.
Lees meer >>

2016

01 november 2016

Sportieve finale voorafgaande aan Telstar - Jong PSV

FC Zeewijk wint vijfde editie van Telstar Street League

De Street League is een straatvoetbaltoernooi met een maatschappelijk tintje en aan het einde wint het team uit Zeewijk. Deze variatie op een bekende uitspraak van de Engelse oud-international Gary Linneker (‘voetbal is elf tegen elf en uiteindelijk winnen de Duitsers’) is zeker van toepassing, want afgelopen vrijdag won FC Zeewijk voor de vijfde keer op rij de Telstar Street League.
Lees meer >>

13 oktober 2016

Met puike wijkbijdrage en geslaagde voorronde

Bulldozers denderen als eerste finale Street League binnen!

Het team FC Bulldozers hebben hun wijkbijdrage in het kader van de Street League op prima wijze ingevuld. Zij hebben een middagje meegedraaid in het W.F. Vissershuis in IJmuiden. Omdat het team ook prima heeft gepresteerd in de voorronde, denderen de Bulldozers nu als eerste team de finale op 28 oktober binnen.
Lees meer >>

26 september 2016

Andere voorrondes in IJmuiden, Zeewijk en Haarlem/Santpoort

Telstar Street League afgetrapt in Velserbroek

Met een afgemeten een-tweetje hebben oud-Telstarspeler Ruud Geels en sponsor Michiel Dussel (Van Mossel Peugeot) op woensdag 21 september de aftrap verricht van de Telstar Street League 2016. Dit gebeurde op het kunstgrasveld aan de Wieringer Aak in Velserbroek, waar de eerste van vier voorrondes werd gespeeld.
Lees meer >>

12 september 2016

Aftrap nu op 21 september in Velserbroek, overige data ongewijzigd

Voorronde Telstar Street League in Zeewijk verzet naar 12 oktober

De voorronde van de Telstar Street League op het Cruijff Court in IJmuiden-Zeewijk is verzet van woensdag 14 september naar woensdag 12 oktober. De data van de andere voorrondes blijven gelijk, net zoals de finale op vrijdag 28 oktober in het stadion van Telstar.
Lees meer >>

07 september 2016

Voorrondes in IJmuiden, Velserbroek, Santpoort en Haarlem, finale in stadion

Doe mee met de Telstar Street League!


Deze maand gaat de Telstar Street League weer van start. Dit is een spectaculair voetbaltoernooi voor jongens én meisjes van 12 tot 16 jaar, dat bovendien de leefbaarheid in de wijken bevordert. Er zijn voorrondes in de verschillende wijken, dit jaar ook in Santpoort/Haarlem-Noord. De finale is op 28 oktober inhet Rabobank IJmondstadion van Telstar. Lees meer >>

10 juni 2016

Voorrondes in de diverse wijken dit jaar in september

Van Mossel Peugeot sponsor van Telstar Streetleague


Van Mossel Peugeot in Heemstede is vanaf 2016 sponsor van de Telstar Streetleague. Het autobedrijf aan de Cruquiusweg, dat ook de gemeente Velsen in zijn verzorgingsgebied heeft, maakt het mede mogelijk dat het maatschappelijke straatvoetbaltoernooi voor meisjes en jongens van 12 tot en met 15 jaar dit jaar doorgang kan vinden. Lees meer >>

2015

05 oktober 2015

Cruyff Court in Zeewijk levert voor vierde keer op rij kampioen

Geslaagde finale Telstar Streetleague 2015


De vierde editie van de Telstar Streetleague heeft vrijdag 2 oktober een zeer geslaagde finaledag gekregen. Voorafgaande aan de wedstrijd van Telstar tegen FC Eindhoven werd in het stadion onder prachtige weersomstandigheden en op een perfecte kunstgrasmat fel gevoetbald om de eer en de prijzen.
Lees meer >>

22 september 2015

Vier jongensteams en vier meidenteams in eindronde

Finale Telstar Streetleague 2015 op 2 oktober in stadion

VELSEN-ZUID – Vrijdag 2 oktober is de finale van de Telstar Streetleague 2015. De teams die tot deze eindstrijd zijn doorgedrongen, hebben dit gehaald door zowel goed te voetballen in de voorronde als door een goede wijkbijdrage te leveren. De finaleronde in het Telstarstadion begint om 17:00 uur, de prijsuitreiking is vlak voor de aftrap van de wedstrijd van Telstar tegen FC Eindhoven.
Lees meer >>

24 juni 2015

Extra play-off bij de meiden

Finalisten Telstar Streetleague 2015 zijn bekend

De Finalisten van de Streetleague 2015 zijn bekend! Bij de jongens zijn de teams FC Zeewijk, De Blauwe Leeuwen, FC Gekkeboys en FC Tomatenplukkers door. Zij zijn respectievelijk afkomstig uit IJmuiden, Velsen-Noord en Velserbroek en hebben niet alleen goed gevoetbald, maar ook hun wijkbijdragen goed uitgevoerd.
Lees meer >>

08 juni 2015

Derde en laatste voorronde Telstar Streetleague

FC Gekkeboys winnen op het Homburgplantsoen

De voorronde van de Telstar Street League op het Homburgplantsoen in IJmuiden was door omstandigheden verplaatst naar 4 juni. Uiteindelijk deden er vier teams mee, waaronder de Blauwe Leeuwen uit Velsen-Noord. Hoewel dit team al was geplaatst voor de finaleronde, deed het zijn sportieve plicht en gaven de spelers goed partij aan Real Madrid, FC Touré en FC Gekkeboys.
Lees meer >>

20 mei 2015

Ladykillers en FC Zeewijk voetballend superieur

Geslaagde voorronde Streetleague op Cruijffcourt in IJmuiden

Op woensdag 15 april was volop sportieve strijd op het Cruijffcourt in IJmuiden-Zeewijk met twee meiden- en vier jongensteams. De Ladykillers en FC Zeewijk(verjongd ten opzichte van vorig jaar) staken er voetballend bovenuit, maar of deze teams de finale halen hangt ook nog af van de beoordeling van hun wijkbijdragen... Andere deelnemers zijn dus nog niet uitgeschakeld! Zie de foto's van Ron Pichel en een video-impressie van Peter Denkema.
Lees meer >>

10 april 2015

Ruud Geels verricht aftrap in Velserbroek

Sportieve strijd tijdens eerste voorronde Streetleague 2015

Het een-tweetje was met Sabine Hoogland, speelster van het toernooi van vorig jaar. Daarna schoot Ruud Geels de bal richting de fotografen. Daarmee verrichtte de Telstarcoryfee en oud-international in zijn eigen woonplaats de aftrap van de vierde editie van de Telstar Streetleague. De eerste voorronde kon beginnen.
Lees meer >>

07 april 2015

Wijkbijdragen net zo belangrijk als het voetballen

Schoffelen voor de Telstar Streetleague


Er is afgelopen week flink geschoffeld door de meiden en jongens uit Velserbroek die meedoen aan  de Telstar Streetleague. Maar dan in de goede zin van het woord. Want ze waren ook aan het harken, vegen en opruimen. De straatvoetbalteams deden hun wijkbijdragen, waarmee ze net zoveel punten kunnen verdienen als met het spelen van hun voorronde op woensdag 8 april.
Lees meer >>

11 maart 2015

Vijf voorrondes in april en mei

Schrijf je in voor de Telstar Street League

In april gaat de vierde editie van de Telstar Street League van start. Dit is een spectaculair voetbaltoernooi voor jongens én meisjes van 12 tot 16 jaar, dat bovendien de leefbaarheid in de wijken bevordert. Dit jaar zijn er weer vijf voorrondes in de verschillende wijken in Velsen.
Lees meer >>

2014

07 oktober 2014

Finale krijgt mooie toegift met dubbele zege Telstar

FC Girl Power en FC Zeewijk trotste
winnaars Telstar Streetleague

Vrijdag 3 oktober is een topdag geworden voor Telstar. Want naast de winst van zowel de Witte Leeuwinnen als de Witte Leeuwen, was er ook de geslaagde finale van de Telstar Street League.

Lees meer >>

30 september 2014

Voorafgaande aan Telstar – Sparta

Finale Streetleague vrijdag in Telstarstadion

VELSEN-ZUID – Komende vrijdag 3 oktober is de finale van de Telstar Streetleague 2014. De teams die tot deze eindstrijd zijn doorgedrongen, hebben dit gehaald door zowel goed te voetballen in de voorronde als door een goede wijkbijdrage te leveren. De finale in het Telstarstadion begint om 17:00 uur, de prijsuitreiking is vlak voor de aftrap van de wedstrijd van Telstar tegen Sparta.

Lees meer >>

14 juli 2014

Ruud Geels bij Henk van Delden Straatvoetbaltoernooi

Ruud Geels bij Henk van Delden Straatvoetbaltoernooi

Meer deelnemers, meer voorrondes, prima weer en felle, maar sportieve strijd. Het eerste deel van de derde editie van de Telstar Street League is de afgelopen maand succesvol verlopen met voorrondes in Zeewijk, Velsen-Noord, Velserbroek en IJmuiden. Naast het voetballen hebben de deelnemende jongens en meisjes voor het grootste deel ook al hun wijkbijdragen gedaan.
Lees meer >>

20 mei 2014

Ruud Geels bij Henk van Delden Straatvoetbaltoernooi

Ruud Geels bij Henk van Delden Straatvoetbaltoernooi

Op zaterdag 17 mei vormde Plein 1945 in IJmuiden het decor voor het Henk van Delden straatvoetbaltoernooi. Pieter Geraedts, de huidige eigenaar van VanDeldenMode, heeft dit bijzondere evenement na een paar jaar weer nieuw leven ingeblazen. Daarbij heeft hij het vernoemd naar de oprichter van het toernooi en zijn charismatische voorganger Henk van Delden. Lees meer >>

14 mei 2014

5 voorrondes in juni en juli

Schrijf je in voor de Telstar Street League

In juni gaat de Telstar Street League weer van start. Dit is een spectaculair voetbaltoernooi voor jongens én meisjes van 12 tot 16 jaar, dat bovendien de leefbaarheid in de wijken bevordert. Dit jaar zijn er maar liefst vijf voorrondes in de verschillende wijken in Velsen. Lees meer >>

25 april 2014

Telstar Thuis in de Wijk presenteert zich tijdens Nationale Sportweek

Clinic, tientjesdoel en wedstrijdshirts

De National Sportweek is wat Telstar en onze stichting betreft niet ongemerkt voorbij gegaan. Op donderdagmiddag 24 april en vrijdagmiddag 25 april presenteerden wij ons in twee wijken. En op vrijdagavond prijkte Telstar Thuis in de Wijk op het shirt van de Witte Leeuwen tijdens hun slotwedstrijd tegen Jong-Twente. Lees meer >>

2013

5 november 2013

Veel media-aandacht voor finale

Foto’s, video en reportages van de Streetleague

Van de geslaagde finale van de Telstar Streetleague 2013 op vrijdagavond 1 november zijn diverse foto’s en reportages gemaakt. Vermeldenswaardig zijn de foto’s van onze huisfotografen Ron Pichel en Pieter Hoogeveen en de fotoserie met teksten van Theo Smits op de Facebookpagina van de landelijke stichting Meer dan Voetbal. De foto’s en teksten van Theo staan ook op deze website (hyperlink*). Daarnaast maakte Peter Denkema van D4Visuals een videoreportage van de prijsuitreiking, die ook is te zien op de lokale zender Seaport RTV. Op onze Facebookpagina en deze website zijn alle foto’s en reportages, ook van de voorrondes, zoveel mogelijk verzameld. Lees meer >>

4 november 2013

FC Aak en FC Zeewijk trotse winnaars

Finale Telstar Streetleague sportief verlopen

Vrijdag 1 november is een hele mooie avond geworden in het Tata Steel stadion. De geslaagde finale van de Telstar Streetleague 2013 kreeg een prachtig toetje met de knappe 3-1 overwinning van onze Witte Leeuwen op Willem II. Lees meer >>

16 oktober 2013

Vanwege slechte veld en weer * nu voor wedstrijd Telstar – Willem II

Finale Streetleague verzet naar 1 november

De finale van de Telstar Streetleague 2013 is verzet naar vrijdag 1 november. Zowel de conditie van het veld in het Tata Steel stadion als de weersvoorspellingen zijn te slecht om komende vrijdag de wedstrijdjes te laten spelen. Daarom is de finaleronde nu twee weken later, voorafgaande aan de wedstrijd van de Witte Leeuwen tegen Willem II. Lees meer >>

8 oktober 2013

Voorafgaande aan Telstar – Fortuna Sittard

Finale Streetleague op 18 oktober in Tata Steel stadion

Vier jongensteams én vier meisjesteams spelen vrijdag 18 oktober de finaleronde van de Telstar Streetleague 2013. Zij hebben de eindstrijd gehaald door zowel goed te voetballen in de voorronde als door een goede wijkbijdrage te leveren in hun buurt. De finale in het Tata Steel stadion begint om 17:30 uur, de prijsuitreiking is vlak voor de aftrap van de wedstrijd van Telstar tegen Fortuna Sittard. Lees meer >>

1 september 2013

Datum bekend gemaakt op Havenfestival

Finale Street League 2013 op 18 oktober

De finale van de Street League 2013 wordt gehouden op vrijdag 18 oktober. Dit gebeurt vanaf 17 uur in het Tata Steel Stadion, voorafgaande aan de wedstrijd van de Witte Leeuwen tegen Fortuna Sittard. Lees meer >>

26 juli 2013

Telstar straatvoetbaltoernooi bij zomerfeest ‘Kennemerlaan Leeft!’

Streetleague-spelers vormen team Telstar Thuis in de Wijk

Een team van deelnemers aan de Telstar Streetleague heeft op zaterdag 20 juli deelgenomen aan het Telstar straatvoetbaltoernooi op het Homburgplantsoen in IJmuiden. Dit toernooi was onderdeel van het zomerfeest Kennemerlaan Leeft! Tegenstanders waren D-juniorenteams van Stormvogels, VSV, SVIJ, IJmuiden en AZ Alkmaar. Lees meer >>

29 juni 2013

Derde voorronde op Homburgplantsoen in IJmuiden

Teams aan elkaar gewaagd in de voetbalkooi

Vijf zeer aan elkaar gewaagde teams hebben op woensdag 26 juni de derde voorronde van de Telstar Streetleague 2013 gespeeld. Het speelveld was ditmaal de voetbalkooi op het Homburgplantsoen in IJmuiden. Lees meer >>

24 juni 2013

Spelletjesmiddag levert 133 euro op voor KiKa

FC Naamloos verricht eerste wijkbijdrage in 2013

De eerste wijkbijdrage van de Street League 2013 is een feit. FC Naamloos uit Santpoort, dat op 19 juni deelnam aan de voorronde in Velserbroek, heeft zijn wijkbijdrage vier dagen later al uitgevoerd. De teamleden uit groep 8 van de Bosbeekschool bedachten een originele spelletjesmiddag, die bovendien geld opleverde voor KiKa (Kinderen Kankervrij). Lees meer >>

21 juni 2013

Twee meidenteams en vier jongensteams

Tweede voorronde in Velserbroek zeer sportief

Het kunstgrasveld aan de Wieringer Aak in Velserbroek was afgelopen woensdag 19 juni omgetoverd tot een klein voetbaldorp. Naast de wedstrijden in deze tweede voorronde van de Telstar Street League waren er activiteiten waaraan zowel de deelnemers als andere kinderen konden deelnemen, zoals het gaten schieten en hooghouden. Lees meer >>

16 juni 2013

Vijftig jongeren leven zich uit op het Cruijff Court

Sportieve strijd tijdens eerste voorronde Telstar Streetleague 2013

Maar liefst zes teams en bijna vijftig jongeren uit Zee- en Duinwijk deden afgelopen woensdag mee aan de eerste voorronde van de Telstar Streetleague. De straatvoetbalcompetitie waarin je niet alleen punten scoort met voetbal, maar ook met de zogeheten wijkbijdragen. Lees meer >>

28 mei 2013

Vier voorrondes in juni en juli * voor jongens en meisjes van 12 tot 16 jaar

Schrijf je in voor de Telstar Street League

In juni gaat de Telstar Street League weer van start. Dit is een spectaculair voetbaltoernooi voor jongens én meisjes van 12 tot 16 jaar, dat bovendien de leefbaarheid in de wijken bevordert. Dit jaar zijn er vier voorrondes in verschillende wijken in Velsen. Inschrijving is gratis en kan bij de jongerenwerkers van Buurtsport of via internet. Lees meer >>

4 mei 2013

Dinsdag 14 mei voorlichtingsavond en voetbalclinic in Tata Steel stadion

Telstar Street League weer van start

Na het succes van vorig jaar komt er ook dit jaar weer een Telstar Street League. Op 14 mei is er om 19 uur in het Tata Steel stadion een informatieavond over dit spectaculaire straatvoetbaltoernooi voor meisjes en jongens tussen 12 en 16 jaar. Op die avond zijn er ook interactieve presentaties over gezonde voeding en verstandig omgaan met geld. Aansluitend is er een voetbalclinic van Telstarspelers. Lees meer >>

2012

11 december 2012

Videoverslag Telstar Street League begint met boodschap

‘Zonder respect geen voetbal, zonder respect geen samenleving.’

De videofilm van de Telstar Street League 2012 is klaar. Gelet op de recente dramatische gebeurtenis met de grensrechter in Almere begint dit filmverslag met een boodschap. Eerst komt de inmiddels bekende slogan ‘zonder respect geen voetbal’ in beeld, gevolgd door ‘zonder respect geen samenleving’. Lees meer >>

Winnaars Telstar Street League 2012

22 oktober 2012

Telstar Thuis in de Wijk wil jaarlijks toernooi

Eerste editie Street League succesvol verlopen

Het jongensteam FC Zeewijk en het meisjesteam De Velserbroeker Vrouwen zijn de trotste winnaars geworden van de eerste editie van de Telstar Street League. Zij ontvingen uit handen van Telstar-coryfee Ruud Geels een bokaal en seizoenkaarten voor alle teamleden. De Fair Play-prijs ging naar de jongens van FC De Kip, de beste speler van het toernooi werd Yassin El Kadouri en de beste speelster Nadeche Heijnis. Lees meer >>

Voorronde Velserbroek

17 oktober 2012

Vrijdag finales in Tata Steel stadion voorafgaande aan Telstar - FC Eindhoven

Teams Telstar Street League blinken uit in de wijk

Ramen lappen bij een zorgcentrum of basisschool. Pannenkoeken of cake bakken en uitdelen tijdens een buurtfeest of ouderenmiddag. Met bewoners van een verpleeghuis een ijsje halen, plantjes uitdelen aan omwonenden of de rommel opruimen rond speelveldjes en in plantsoenen. De meeste jongens- en meisjesteams van de Telstar Street League hebben uitgeblonken met hun wijkbijdrage! Lees meer >>

Voorronde Velserbroek

12 oktober 2012

Enthousiaste wijkbijdrage in Velserbroek

Marian Hulsbergen van Kennemerhave heeft de wijkbijdrage in Velserbroek begeleid. Zij doet hiervan verslag.

 

Woensdagmiddag 10 oktober hebben het jongensteam De Kip en het meidenteam De Barbies naar ons aller mening hun best gedaan om een wijkbijdrage te leveren. Lees meer >>

Voorronde Velserbroek

27 september 2012

Fanatiek spel tijdens voorronde Velserbroek

De voorronde in Velserbroek op woensdag 26 september is net als een week eerder in Zeewijk succesvol verlopen. Vijf teams streden voor een talrijk publiek fanatiek om de eer en de winst. Lees meer >>

Voorronde Zeewijk

19 september 2012

Eerste voorronde Telstar Streetleague groot succes

De eerste voorronde van de Streetleague op het Cruijff Court in IJmuiden is woensdag 19 september jl. een groot succes geworden! Nadat oud-international en oud-Telstarspeler Ruud Geels de symbolische aftrap had verricht, streden zes teams fanatiek om de eer en de overwinning. Vier spelers van Telstar waren scheidsrechter, coach en speelden ook regelmatig mee.

 

Na een halve competitie van vijftien wedstrijden bleken de teams Talenten en FC Zeewijk de meeste punten gehaald te hebben en zij waren dus gedeeld eerste geworden. Lees meer >>

Pannakooi Havenfestival IJmuiden

25 augustus 2012

Promotie Streetleague van Telstar Thuis in de Wijk tijdens Havenfestival

Panna-voetbal met Telstarspelers

Jongens én meisjes tot en met zestien jaar kunnen tijdens het komende Havenfestival op 25 en 26 augustus de strijd aanbinden met spelers en speelsters van Telstar. Bij de tent van het Woningbedrijf Velsen staat een pannakooi opgesteld, waarin zij mogen proberen om de plaatselijke topvoetballers te 'poorten'. Wie lukt het om de bal door de benen van een witte leeuw of leeuwin te spelen?

20 juni 2012

Bijzonder buurtvoetbaltoernooi voor jongens en meisjes van 12 t/m 16 jaar

Scoor voor je wijk met de Telstar Streetleague!

Doe mee met de voorrondes in je wijk, speel de finale in het Tata Steel stadion en win seizoenskaarten voor Telstar of andere mooie prijzen! De stichting Telstar Thuis in de Wijk organiseert samen met het jongerenwerk, Buurtsport, SportSupport, Woningbedrijf Velsen, wooncorporatie Kennemerhave en anderen de Streetleague. Dit is een spectaculair voetbaltoernooi voor jongeren, dat bovendien de leefbaarheid in de wijken moet vergroten. Lees meer >>